Algemene voorwaarden sportfotografie

Algemene Voorwaarden – versie juni 2022

Algemene gegevens:
naam: Nicole de Vries Fotografie
website: www.nicoledevriesfotografie.nl
email: nicoledevriesfotografie@gmail.com

Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle fotografie door Nicole de Vries, handelend onder de naam: Nicole de Vries Fotografie.
Bij het boeken van een wedstrijdreportage gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Nicole de Vries Fotografie. Deze zijn hieronder na te lezen. Mocht u bezwaar hebben dan kunt u dit alleen schriftelijk voor het boeken van een product of dienst kenbaar maken.

Nicole de Vries Fotografie behoudt het recht om de algemene voorwaarden op ieder moment aan te passen.

Aansprakelijkheid:
De fotograaf van Nicole de Vries Fotografie is in geen enkel geval aansprakelijk voor eventuele schade (materiële schade of lichamelijke schade) tijdens de wedstrijdreportage.

Boeking:
Zodra er een afspraak is voor een dienst is deze definitief. Mocht u toch besluiten om dit te annuleren, dan zullen hiervoor annuleringskosten in rekening worden gebracht. De annuleringskosten bedragen 50% van de eerder overeengekomen kosten.

Auteursrecht:
Nicole de Vries Fotografie behoudt ten aller tijde het auteursrecht. Bij het boeken van een wedstrijdreportage geeft de klant Nicole de Vries Fotografie toestemming voor het gebruik van de gemaakte foto’s voor zoals bijv. portfolio, website, sociale media, eigen gebruik en eventuele andere activiteiten in de toekomst. Het is niet toegestaan foto’s van fotograaf, in welke vorm dan ook, aan te passen en deze op internet te plaatsen, de aangeleverde foto’s mogen wel gedeeld worden op sociale media.​

Het is de klant niet toegestaan om bestanden voor commerciële of non-profit bedrijven te gebruiken en/of te publiceren in gedrukte media of op internet, tenzij hiervoor een licentie is afgegeven.

Commercieel gebruik:
Voor commercieel gebruik gelden andere tarieven en is toestemming nodig van de fotograaf. Afhankelijk van het gebruik kan de vergoeding variëren.
Hiervoor worden de richtlijnen gehanteerd van Stichting FotoAnoniem.
De afspraken hierover worden vastgelegd in een licentieovereenkomst. Hierin wordt het gebruiksrecht vastgelegd. Het auteursrecht wordt niet overgedragen.

Reacties zijn gesloten.