Fotoshoot

Voor een fotoshoot is het geen vereiste dat je hond los kan. Het is natuurlijk wel fijner als het wel kan. Gebruik dan bij voorkeur een mooie halsband en een dunne lijn (kun je desgewenst van me lenen). Die dunne lijn kan later in de nabewerking weggewerkt worden.

Nadat de foto’s bewerkt zijn, krijg je een link toegestuurd van je persoonlijke online album. Hier kun je een keuze maken uit de door mij geselecteerde foto’s. Je geeft aan welke foto’s je wil ontvangen en deze krijg je via WeTransfer toegestuurd. Extra foto’s worden geleverd na betaling.

De gekozen foto’s krijg je ook op lage resolutie en deze worden voorzien van mijn logo en mogen op je eigen sociale media worden gebruikt. Het is niet toegestaan mijn logo te verwijderen en/of gebruik te maken van allerlei filters.
De foto’s op hoge resolutie zijn geschikt om af te drukken en zijn enkel voor eigen gebruik (tenzij schriftelijk anders is overeengekomen).

Fotografie is voor mij een hobby, ik hoef er niet van te leven. Op die manier blijft het leuk en wordt het geen verplichting (geen werk = geen inkomsten).
Echter wil dat niet zeggen dat ik een fotoshoot gratis doe. Uiteraard zijn er uitzonderingen, portfolioshoots zijn namelijk wel gratis.
IK vraag JOU = gratis | JIJ vraagt MIJ = betaald

Reacties zijn gesloten.