Nieuwe start

Met ingang van mei 2022 heb ik mijn diensten samengevoegd en ga ik verder onder de naam Nicole de Vries Fotografie.

Onder de naam NdV Fotografie heb ik jarenlang op wedstrijden (mensport) en evenementen (zoals de Huijbergse Paarden 4 Daagse) gefotografeerd. Die naam zal ik niet meer gebruiken.
Ik werk voortaan enkel nog onder de naam Nicole de Vries Fotografie.

De reden daarvoor heeft te maken met mijn vorige bericht.
Bij het starten van mijn beiden websites (waarvan er eentje nu dus is verwijderd), had ik de ambitie mijzelf in te schrijven bij de KvK als fotograaf (parttime). En om de juiste doelgroepen te bereiken, had ik een website (en facebookpagina) voor sportfotografie en een voor hondenfotografie.

Inmiddels ben ik erachter dat dat ondernemen niet bij mij past.

Dus tijd voor een nieuwe start.
Je gaat hier van alles tegenkomen, sport en honden door elkaar.

Ik wil nog wel benadrukken dat ik niet gratis ga fotograferen, wat vaak gedacht wordt als je niet ingeschreven staat bij de KvK (want het is toch maar een hobby).

Foto’s van wedstrijden en evenementen zijn nog steeds tegen betaling te bestellen.
Vraag ik jou voor een fotoshoot, dan kost je dat uiteraard niets. Krijg je een paar foto’s (met logo) als bedankje en wil je er meer dan kun je die tegen betaling bestellen.

Vraag jij mij omdat je graag je hond (en in de toekomst wellicht ook weer andere dieren) door mij gefotografeerd wil hebben (zodra het weer kan), dan betaal je daar gewoon voor. Ik vraag geen hoofdprijs maar ook mijn camera slijt bij gebruik en de auto rijdt niet op water.

Op dit moment doe ik dus voornamelijk sport en evenementen en daarnaast oefenshoots / portfolioshoot en nog even niets in opdracht.

Bij een nieuwe start hoort natuurlijk ook een nieuw logo:

Op de website en op Facebook kunt u nog wel foto’s tegenkomen waar nog oude logo’s op staan.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.